Vilkår og Betingelser

  1. Du skal angive dit eget navn, hvilket offentliggøres sammen med bedømmelsen. Det foretrækkes at du angiver dit fulde navn. Den minimale angivelse er forbogstav i fornavn med efternavn. Eller alternativt fornavn med forbogstav i efternavn.
  2. Du skal angive din egen e-mail addresse og den skal være gyldig. Din e-mail adresse offentliggøres ikke. Din e-mail adresse vil blive brugt til at kommunikere med dig vedr. dine bedømmelser og når ellers Pizza Service har brug for at komme i kontakt med dig.
  3. Navne på ansatte må ikke nævnes.
  4. Du må kun tilføje 1 bedømmelse pr. bestilling.
  5. Det er ikke tilladt at indgive bedømmelser der indeholder injurier, racistiske ytringer eller materiale som direkte eller indirekte kan skade og/eller påvirke Pizza Service i negativ retning. Det er ikke tilladt at benytte PizzaService.dk til at genere eller chikanere andre. Overtrædelse af ovennævnte kan medføre politianmeldelse.
  6. Pizza Service påtager sig intet ansvar for brugernes ytringer og adfærd. Det påhviler de enkelte brugere at overholde gældende dansk lovgivning - herunder indbefattet injurie- og ophavsretslovgivning, samt straffelovens paragraf 266b om racisme. Overtrædelser vil om nødvendigt blive politianmeldt, samt medføre øjeblikkelig sletning af bedømmelserne. Pizza Service forbeholder sig rettet til uden varsel at kunne fjerne bedømmelser eller andre data.
  7. Pizza Service eller personerne bag, kan på ingen måde gøres erstatningsansvarlig for de informationer som findes på websitet, uanset om disse informationer mod forventning skulle være ukorrekte. Pizza Service kan derfor ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget på grundlag af de informationer som findes. Pizza Service påtager sig intet ansvar for indholdet på andre websider der linkes til.

Ris & Ros

Er der noget, du er utilfreds med, har du gode idéer, forslag til forbedringer eller er du tilfreds med den service, vi giver dig?

Vi hører gerne fra dig - for dine synspunkter (uanset om det er ris eller ros) er værdifulde for os!

 (offentliggøres sammen med bedømmelsen)


 (offentliggøres ikke)

Din bedømmelse: (1 til 5)
1 2 3 4 5

CAPTCHA Image   Reload Image
Indtast koderne: *:
Jeg kender intet spisested der lever så hurtig som i gør, og uanset hvor hurtig i kommer så er maden altid lige god. Sidste gang kom i på 25 minutter, ved slet ikke hvordan det er muligt :-D Mange tak!
Skrevet af: Kian   |   
søndag, 1 maj 2016 kl. 20:53
Sikke en fantastisk service! Havde skrevet i min bestilling, om I ville tage mælk med, og sørme om ikke pizzabuddet medbringer 1 liter sødmælk fra jeres køkken! Det kalder jeg god service!!! Og pizzaen var fantastisk og blev leveret tidligere end forventet. Tak til jer!
Skrevet af: Tove   |   
mandag, 13 februar 2017 kl. 18:45
Efter at have prøvet flere pizzasteder i Aarhus er pizza & pasta service klart den bedste. Er virkelig glad for at bestille mad hos jer. Maden bliver tit leveret før tid, I kan finde ud af at stege bacon på pizza, man kan tilføje eller fjerne tilbehør på pizzaen og I husker det, maden er dejlig varm når den kommer og sidst men ikke mindst så smager det godt. Masser af ros fra os :)
Skrevet af: Eva og Kenny   |   
mandag, 20 februar 2017 kl. 18:43
Det er uden tvivl det bedste pizza sted i Århus! Kvalitet, tid og kundeservice er i top. Det er dét eneste sted jeg bestiller pizza fra :-)
Skrevet af: Gustav   |   
fredag, 1 september 2017 kl. 16:35
De laver simpelthen de bedste pizzaer jeg nogensinde har f?et. Ynglings sted! Eneste sted i ?rhus, jeg vil ha pizza fra! Kan varmt anbefale stedet😊
Skrevet af: Julie   |   
tirsdag, 9 oktober 2018 kl. 22:03